WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt - Dolce Vita Morlanwelz  2 - 1  (1-1)

DATUM 29-11-2013  21:15

DOELPUNTEN 8’ Caudron (0-1), 16’ Ciarlo (1-1) en 30’ Kaddouri (2-1).

VERSLAG De jongens van Luca Cragnaz dachten maar aan één zaak: het tempo uit de wedstrijd halen en loeren op de counter. Gelko probeerde het met het snel rondspelen van de bal doch dat voornemen takelde te snel af naar een wandeltempo zonder hoogtepunten. Ja tot Reda Dahbi balverlies leed en de kwieke Caudron succesvol mocht counteren (0-1). Hasselt reageerde. Het deed dat erg onvolwassen. Tot Papanicolaou een vrije trap mocht nemen en Ciarlo niet aarzelde om gelijk te stellen. Het doelhout verhinderde de 2-1 na een pegel van Di Marco. In de tweede helft dommelden de matig gevulde Alverberg helemaal in. Tot een mooie aanval door de jonge Kaddouri werd omgebogen tot de 2-1. MLZ veranderde alsnog niet van instelling. Enkel in de laatste minuten veranderde hun coach van tactiek. Toen was het kalf echter al lang verdronken